Drie accommodaties: gîtes/chambre d'hôtes

Omringd door een wijde boog van beboste heuvels ligt het rustige, boomrijke terrein van villa 'Le Baou'. Op het meer dan een halve hectare grote terrein bevinden zich, aan weerszijden van de villa, twee vrijstaande vakantiehuizen, die in het Frans een 'gîte' worden genoemd. 

In een afgescheiden deel van de villa zelf is een 'Bed & Breakfast' ingericht, of, om het in het Frans te zeggen: een 'chambre d'hôtes'.

De twee gîtes bieden elk plaats aan ten hoogste vier personen; de B & B is voor maximaal  twee personen ingericht.

Zowel de gîtes als de B & B vormen een heerlijke plek om een naturistische vakantie door te brengen, waartoe uiteraard de rust, de zonnige tuin en het verwarmde zwembad een belangrijke bijdrage leveren. 

 


Ons kleinschalige domein heet 'Le Baou', een Provençaalse benaming voor een kenmerkende vorm van rotsformaties die je hier en daar in de omgeving vindt. Om de drie accommodaties bij Le Baou van elkaar te onderscheiden hebben wij die de namen gegeven van beroemde beeldende kunstenaars: de schilders Gustave Courbet en Auguste Renoir, alsmede de beeldhouwer Aristide Maillol.  Met een knipoog naar het naturisme op ons domein hebben we de namen van deze drie Franse artiesten gekozen omdat ze alle drie werken hebben gemaakt die veelal mooie, zomerse naakten weergeven.