Over ons

Jullie gastvrouw en gastheer zijn Jozien en Wouter, beide afkomstig uit Nederland.

Wouter is al in 2000 in de Provence neergestreken. Zijn kantoorbaan als bedrijfsjurist ruilde hij in voor een bestaan als freelancer, waarmee het mogelijk werd om in Frankrijk te wonen. Inmiddels doet hij dat samen met Jozien , die, vanuit een medische achtergrond, in Frankrijk als zelfstandig sportmasseur aan het werk is gegaan. 

Met enthousiasme ontvangen wij jullie in onze gîtes of in onze B&B. We heten jullie bij aankomst uiteraard met een drankje welkom, en maken dan graag wat nader kennis.  Desgewenst kunnen jullie, op je aankomstdag of later tijdens je verblijf, 's avonds bij ons aanschuiven voor een verzorgd diner. Ook bij het zwembad komen we elkaar af en toe vast wel tegen, en soms leidt dat tot een praatje, wellicht met een glas wijn erbij.  Maar we dringen geen enkele vorm van sociaal contact aan jullie op: we laten je genieten van je rust en je vrijheid, je kunt ongestoord je eigen gang gaan! 

 


Tenslotte: laten we er niet omheen draaien, wij zijn blij met de inkomsten uit onze gîtes en onze chambre d'hôtes. Maar minstens zo fijn vinden wij het als we merken dat onze gasten een plezierige tijd bij ons doorbrengen, en bij hun vertrek in het gastenboek laten weten dat ze hebben genoten van zonnig weer, de stilte, het zwembad, de prachtige omgeving, en vriendschappelijke contacten.

Graag tot ziens in Le Baou'!