Naturisme

Stel het je voor: de lucht is blauw, en de tuin en het zwembad van 'Le Baou' liggen uitnodigend klaar om er te gaan genieten van de warme zonnestralen, van het aangename zwemwater, van het languit liggen luieren op een heerlijk schaduwplekje, van een koel glas wijn in je hand, van de stilte, of misschien juist van een leuk gesprek.

Bij dit alles wil je toch geen natte, plakkerige badkleding aan je lijf?

De rust en de beslotenheid van het terrein vormen een vanzelfsprekende uitnodiging om ongekleed van je vakantie te genieten. Je bent omgeven door het groen, en er is van buitenaf niemand die je kan zien.

Wordt het voor jou de eerste keer dat je je in je blootje waagt? De kleinschaligheid van onze gîtes en B&B werkt drempelverlagend en maakt dat je je er direct vertrouwd mee zult voelen. En aan hen die al langer naturist zijn hoeven we niets meer te vertellen: die kennen het vrije en makkelijke gevoel, en willen nooit iets anders meer.


Naturisme is voor de gasten van ‘Le Baou’, en natuurlijk ook voor hun gastvrouw en -heer (Jozien en Wouter), de gebruikelijke norm.  Het is dan ook in beginsel de bedoeling dat, tenminste in en rond het zwembad, een naakte 'dresscode' wordt gevolgd. Maar is het weglaten van die zwem- of bikinibroek voor jou nog even een stap te ver?  Geen probleem: er is niemand die je in dat opzicht enige verplichting oplegt. Het gaat bij ons om vrijheid: doen en laten wat je het fijnste vindt!