Gastenboek

Commentaren: 52
 • #52

  Jelle, Nicole & Barry (maandag, 17 oktober 2022 17:10)

  Kat Astrophe!

  We hebben genoten van een heerlijke nazomer week in gite Maillol van Wouter en Jozien. Gelukkig ontvingen we van te voren een uitgebreide routebeschrijving van Wouter, want voor zo'n bijzondere locatie moet je natuurlijk wel een beetje je best doen! Wat een fijn plekje om tot rust te komen na alle hectiek in Nederland. We voelden ons zeer welkom en vooral erg thuis bij Wouter en Jozien, hoewel Kat Astrophe de eerste 5 dagen de Heer des Huizes was. Omdat hij zo goed met onze Barry overweg kon hadden we hem bijna mee naar huis genomen, maar hij is zo'n goede toevoeging aan het al perfecte plaatje dat we dat andere gasten niet willen ontnemen. Onze hond vond, net als wij, de sfeer en alle buitenruimte fantastisch en moet, net als wij, weer wennen om thuis op gang te komen.

  Lieve Wouter en Jozien, dank voor jullie vertrouwen en tot de volgende keer

 • #51

  Wim & Fran (zaterdag, 15 oktober 2022 20:58)

  Onze 4 dagen eind augustus in de gîte Courbet bleken uiteraard te weinig.

  We hebben er volop van genoten, zowel van het gemoedelijke 'domein Le Baou' als van de ruime omgeving (Bargemon, Gorges du Verdon en de kusten van de Côte d'Azur).

  We voelden ons onmiddellijk welkom dankzij de zeer attente en gastvrije Wouter en Jozien.
  Dit startte al de eerste avond bij de Table d'Hôtes met een gezellige en lekkere lichte maaltijd. Het leek alsof we bij vrienden op bezoek waren.

  Iedere dag hebben we genoten van het prachtige (verwarmde!) ruime zwembad, zelfs toen het wat regende.

  Rondom het zwembad is het heerlijk vertoeven en ontspannen en je komt gegarandeerd tot rust op eender welk moment van de dag.

  Zoals Wouter en Jozien het uitgebreid beschrijven op hun website zo is het ook in werkelijkheid.

  En wil je de streek verkennen krijg je uitgebreide tips, ofwel rechtstreeks van Wouter of Jozien dan wel via de zeer uitgebreide info brochure.

  We hopen zeker nog eens terug te komen de komende jaren, maar dan hopelijk voor wat langere tijd.

  Veel genot nog gewenst met Le Baou!

 • #50

  Hendrik en Jacqueline (zondag, 11 september 2022 13:01)

  Ons verblijf bij Wouter & Jozien heeft ons een week rust gegeven van alle verplichtingen die wij hebben.
  Wat hebben we genoten. Het welkomstdiner, het verblijf op zich.
  Het was een heerlijk rustige plek waar je lekker jezelf kon zijn als het op naturisme kwam. Niets is heerlijker om in je blootje te lopen.
  De wandelingen naar boven deden ons goed. Het dorpje Bargemon is een leuk dorpje waar je ook heerlijk op een terrasje kan zitten.
  Veel van de omgeving gezien.
  Beste Wouter en Jozien, nogmaals hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke vakantie. We gaan jullie niet vergeten.
  Liefs van Hendrik & Jacqueline.

 • #49

  Kurt en Marijke (zondag, 11 september 2022 12:55)

  NA EEN BEWOGEN JAAR GENOTEN WE HIER VAN EEN HELE MOOIE MAAND VAKANTIE IN ONZE VERTROUWDE OMGEVING.
  BEDANKT AAN DE LIEVE MENSEN DIE HIER SAMEN MET ONS WAREN.
  BEDANKT WOUTER EN JOZIEN! ZOALS ALTIJD ONZE GOEDE GASTVROUW EN -HEER.
  BEDANKT MARIJKE.

  KURT

 • #48

  Dominique et Corine (maandag, 01 augustus 2022 10:55)

  Nous avons été très bien accueilli par Wouters et Jozien . Le séjour c'est très bien passé .
  Le cadre calme du Baou permet de bien se reposer , de profiter de la piscine et de visiter la région.
  Nous avons beaucoup apprécié et nous reviendrons.

 • #47

  Fanny & Ronny (maandag, 25 juli 2022 08:44)

  Beste

  We verbleven dit jaar voor de tweede keer op Le Baou. Vorig jaar verbleven we in de gite Courbet. Dit jaar startten we in de chambre d'hote zodat we in de week konden rijden ipv het weekend. Daarna verbleven we in gite Maillol.
  We hebben dus in alle drie de verblijfplaatsen geweest. Ze hebben alle drie hun charme en pluspunten.

  We schoven aan aan de table d'hote. Het is fijn om samen met de andere gasten eens samen te tafelen en de avond zo te vullen.

  Jozien en Wouter zijn heel gastvrij. Ze bieden regelmatig een drankje aan 's avonds aan het zwembad om de dag af te sluiten. Als je iets nodig hebt of informatie wil, staan ze steeds klaar. Wouter printte voor ons een paar kaarten en stippelde de route uit voor een dagtrip die Hervé (andere gast) ons had aanbevolen. Dat was super! We genoten ook van de vakkundige handen van Jozien tijdens de massage, heerlijk! :-)

  Ik raakte tijdens ons verblijf licht gewond en Jozien en Wouter waren heel bezorgd. Ze boden allerlei middelen aan om te helpen en kwamen regelmatig informeren.
  Bij Jozien en Wouter ben je als gast in goede handen!

  Bedankt voor de fijne vakantie!

  Fanny en Ronny

 • #46

  Nathalie et Bruno (zondag, 26 juni 2022 16:55)

  Jozien et Wouter nous ont accueillis avec gentillesse et courtoisie dans leur gîte "Le Maillol' pour une semaine de vacances.
  Un très beau gîte, spécieux, confortable, bien agencé, très propre et très bien équipé. Nous avons passé un excellent séjour au calme, en nous sentant "chez nous"
  La petite terrasse du gîte est très agréable et ombragée, équipée de deux fauteuils  ainsi qu'une table pour les repas. Nous avons bien aimé le joli jardin avec sa grande piscine où nous avons apprécié le calme  pour nous reposer sur  les transats mis à notre disposition et surtout discuter avec nos hôtes autour de la piscine avec un verre à la main.
  Merci à vous deux pour votre excellent accueil, votre disponibilité, vos conseils et votre gentillesse. Nous recommandons vivement ce gite "Le Baou". Tout était absolument parfait. Nous reviendrons...

 • #45

  Johan en Roos (zondag, 19 juni 2022 18:00)

  Dag Wouter en Jozien,

  We wilden helemaal niet weg na drie dagen bij jullie. Het was zo ontzettend fijn, we komen zeker terug!

 • #44

  Duncan, Riet, Annika en Rein (maandag, 23 mei 2022 11:39)

  Dank voor een mooie week in de groene omgeving van Bargemon! 'Courbet' is een gerieflijk huis met een eigen stuk tuin en veel privacy. Jullie gastvrijheid en behulpzaamheid en de ongedwongen sfeer rond het zwembad waren zeer plezierig. Complimenten ook voor de uitstekende tips voor wandelingen en tochtjes!

 • #43

  Ad Vijge (maandag, 18 april 2022 22:14)

  Een paar dagen in de B&B verbleven.
  Ik bleek de openings gast van het zwemseizoen, maar kreeg al snel een navolgster.Het was nog niet de nagestreefde 25 graden maar die 2 graden minder was geen probleem.
  De beide wandel routes naar Bargemon heen en terug gelopen en aldaar 2 van de lokale restaurantjes uitgebrobeert. Zo kun je het wel uithouden.
  Het warme welkom met een Table de Hote , een lekkere massage aan de rand van het zwembad en aan het eind van de middag een glaasje rose.
  Genoeg redenen om fijn op terug te kijken en nog eens terug te komen.

 • #42

  Karin & Gé (zondag, 19 september 2021 14:26)

  Wij zijn weer veilig thuis en genieten nog na van de heerlijke week, die wij bij jullie hebben gehad. Jullie gastvrijheid voelde als een warme deken.
  Wij hebben genoten van de (h)eerlijke gesprekken, de ontbijtjes, de table d'hotes en alle gezelligheid met jullie en de andere gasten.
  Wouter & Jozien jullie hebben ons verblijf onvergetelijk gemaakt en wie weet tot ziens

 • #41

  Fred en Christel (woensdag, 08 september 2021 14:18)

  Wij hebben 2 fijne vakantieweken doorgebracht in gite Courbet.
  Verscholen in het achterland van de Cote d'Azur ligt jullie naturistische plekje.
  Dank Wouter en Jozien voor jullie gastvrijheid en rustige sfeer, het was fijn vertoeven aan het mooie zwembad onder genot van menig rosé-tje en leuke gesprekken. Samen verzorgen jullie smakelijke table-hôtes , waar gezellig met de andere gasten kan worden kennisgemaakt.
  Tot slot genoten van een fijne massage door Jozien.

 • #40

  Frans en Wilma (dinsdag, 07 september 2021 09:05)

  Wat een geweldige vakantie!
  In september 2021 verbleven wij 10 dagen in gite le Maillol. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door Wouter en Jozien.
  's Avonds mee aangeschoven aan de table d'hotes en kennis gemaakt met de andere gasten. Lekker gegeten en een gezellige avond, een aanrader!
  In de gites is een informatie map aanwezig voor allerlei uitstapjes en nuttige informatie. Bargemon is een goede uitvalbasis voor uitstapjes naar de kust maar ook het binnenland.
  En na een uitstapje wacht je dan het heerlijke zwembad om lekker af te koelen en als je wil nog een praatje te maken en een wijntje te drinken.
  En dit alles in een prettige sfeer.
  Wouter en Jozien, bedankt voor deze fijne vakantie!

 • #39

  Bertus en Marion (maandag, 06 september 2021 10:58)

  Wij hebben een heerlijke week doorgebracht bij Wouter en Jozien. Gelukkig konden wij ons verblijf nog met 2 nachten verlengen. Genoten van het lekkere eten, de heerlijke rosé en het gezelschap van de overige gasten. Het mooie zwembad maakte het verblijf compleet. Komen graag nog een keer terug.

 • #38

  Arend en Joke (vrijdag, 27 augustus 2021 22:13)

  Wij hebben een heerlijke week gehad in Gite Maillol: een prachtige accommodatie in een geweldig mooie omgeving. Dankzij de goede routebeschrijvingen van Wouter en Jozien optimaal kunnen genieten van prachtige (cabrio) ritten en wandelingen in de omgeving. Ook de Gite, het heerlijke zwembad en de gezelligheid en gastvrijheid bevelen we van harte aan. Wij komen zeker terug!

 • #37

  Paul en Annick (donderdag, 26 augustus 2021 17:25)

  Dag Wouter, dag Jozien (en omgekeerd)

  We hebben onze hersenen gepijnigd maar zoals gevreesd is het niet gelukt nog nieuws toe te voegen aan wat de voorbije jaren aan positiefs is neergepend in jullie gastenboek, zowel over Le Baou als over de omgeving. En aangezien er helemaal niets negatiefs te melden valt (of het moesten de agressiviteit van de muggen en de ellenlange files op de A7 zijn waar jullie geen aandeel in hebben) dreigt deze bijdrage heel kort uit te vallen.

  Daarom bevestigen wij voor alle duidelijk- en zekerheid toch nog maar even

  * dat jullie zonder twijfel veruit de beste gastmensen (m/v) van het noordelijk halfrond zijn (met het zuidelijk hebben we geen ervaring en daaromtrent kunnen we ons dus niet meteen uitspreken);

  * dat de info-map die jullie ter beschikking stellen ‘state of the art’ is en wat ons betreft ‘du jamais vu’;

  * en dat het ongetwijfeld mede dankzij jullie ‘kledinggewoonten’ is dat, zoals opgemerkt in diverse ‘evaluaties’ in jullie gastenboek, naturisme al gauw bloot-gewoon en doodnormaal blijkt voor neofieten.

  Wij hopen dat jullie jullie subtiel beschavingswerk nog héééél lang zullen voortzetten en wensen jullie daarbij arbeids- en andere vreugde toe!

  Nogmaals dank voor alles en hopelijk tot (spoedig) ziens!

  Paul & Annick, Gent

 • #36

  W en K (vrijdag, 13 augustus 2021 21:48)

  Wij hebben zeer genoten van ons verblijf in Le Baou. Het was een prachtige ruime gite waar we in hebben verbleven, met alles erop en eraan. En we hadden een magnifiek uitzicht. Wouter en Jozien zijn zeer gastvrij. We hebben ons zo goed vermaakt en vonden het zo gezellig dat we zeer graag nog een keer terug willen komen! Dit deel van Frankrijk is prachtig en er is nog zoveel te ontdekken. En met zo'n mooie uitvalsbasis zit je zeker goed.

  Overigens is de map die Jozien en Wouter hebben samengesteld super handig en actueel. Alle informatie was duidelijk en bruikbaar. ( Zowel de fysieke versie als de digitale hebben we volop en met veel plezier gebruik van gemaakt.) Wij bevelen een verblijf in Le Baou van harte aan.

 • #35

  Kristien en Lode (zondag, 08 augustus 2021 21:19)

  Beste Jozien en Wouter

  onze reservatie voor 6 dagen werd al heel snel uitgebreid naar 8 dagen. Jullie gastvrijheid was voor ons een zeer aangename ervaring. Leuke babbels bij een lekker glaasje, een heerlijke bbq, een rustgevende omgeving, en het gevoel dat we jullie alles konden vragen, maakten er voor ons een heerlijke vakantie van. Dankjewel hiervoor, en graag tot een volgende keer!

  Kristien en Lode

 • #34

  Kurt en Marijke (donderdag, 05 augustus 2021 08:42)

  Beste vrienden,
  Na al die jaren wordt Bargemon zowat onze tweede “thuis”!
  Telkens opnieuw komen we hier volop genieten en de batterijen weer opladen!
  Dit jaar hebben we er – bewust – een echte rustvakantie van gemaakt. Niet tè veel uitstapjes, markten, drukke kuststeden, maar een corona-proof verlof.
  En ja hoor! Hier komen we tot rust.
  Bedankt voor de leuke babbels, de – inmiddels – wereldberoemde “17.00-apero-time”, en… jullie ontzettende gastvrijheid.
  Alvast tot volgend jaar!
  Kurt en Marijke uit Ieper

 • #33

  Fanny De Schrijver (woensdag, 04 augustus 2021 11:45)

  Beste Jozien en Wouter

  We verbleven van 11 tot 17 juli in de gite Courbet. Het was een fijne vakantie. Wij hebben genoten jullie gastvrijheid. Het was mooi zonnig weer waardoor we vaak aan het zwembad vertoefden. De table d'ho is een aanrader. Je kan gezellig aan tafel aanschuiven en de andere gasten leren kennen.

  We vonden het heel leuk en we hopen nog eens terug te komen.

  Vele warme groeten

  Elsy, Fanny & Ronny

 • #32

  Eleen Velthoven (dinsdag, 27 juli 2021 19:49)

  Lieve Wouter en Jozien,
  Ik en mijn vriendin Maris hebben een hele fijne week bij jullie gehad. Zo verwarmend. Het welkom, en het er zijn. Een fantastische week vol zorgzaamheid en liefde voor de mensen die komen. Dank jullie wel hiervoor. Voor mij onvergetelijk. Wij weten waarom. Een mooie plek om te ontspannen en een mooie plek om weer naar terug te gaan. Elke accommodatie die je kan boeken, is ver van elkaar qua ligging en dus fijn voor je eigen privacy. Maar om een uur of vijf is de gastheer, Wouter, paraat met een lekker Frans glaasje wijn. Jozien, zijn vrouw.....ik heb veel rond gereisd over de wereld met mijn man maar de dames zoals Jozien is... kom je niet vaak tegen. Ik wens en geef jullie al mijn geluk voor de toekomst.
  Iedereen die dit leest....Doen! Boeken doen! Groetjes van mij. Eleen

 • #31

  R&H (zaterdag, 24 juli 2021 15:34)

  Lieve Jozien en Wouter,

  Dank voor een fantastische vakantie!!
  Dank voor de mooie plek
  Dank voor het warme welkom
  Dank voor de mooie gesprekken
  Dank voor het lekkere eten
  Dank voor alle tips en trucs

  Dank voor nog zoveel andere dingen!
  Dankzij jullie enorme gastvrijheid hebben wij genoten van het zonnige zuid Frankrijk. Heel even leefden wij ook als een god in Frankrijk ;-)

  We wensen jullie alle goeds voor de toekomst. Zowel privé als zakelijk. We komen graag nog een keertje bij jullie terug.

  Lieve groet R&H

 • #30

  Mariska (maandag, 19 juli 2021 14:04)

  Wat een fantastische plek & wat een kanjers die gastvrouw en gastheer!
  Het voelde als thuiskomen. Ik heb er een heerlijke week gehad met mijn lieve vriendinnetje. Wij verbleven in de nieuwe Gite le Baou 'Maillol' echt TOP!
  Super genoten aan het zwembad, lekker gegeten & gedronken.
  Dankjewel lieve Josien & Wouter en tot snel.... dan ga ik wat meer van de omgeving bekijken want het is er prachtig..
  Lieve groet,
  Maris

 • #29

  Rob en Lieve (zondag, 27 juni 2021 20:23)

  Beste Jozien en Wouter
  Dank voor de zalige weken. We hebben genoten van jullie Douce France!
  Een plek van waaruit allerlei staptochten kunnen beginnen… en nadien uitrusten aan het zwembad�.
  Suskes met de uitbreidingsplannen.
  Liefs van ons

 • #28

  Hans en Nimia (woensdag, 16 september 2020 11:00)

  Lieve Jozien en Wouter,

  Wat hebben we genoten deze tweede keer in jullie stulpje. We waren ooit jullie eerste b&b gasten en nu mochten we in het mooie bijgebouw verblijven. Een week lang genoten van een ongekende aandacht dat veel verder ging dan het heerlijke ontbijtje dat jullie 's-ochtends uitserveerden. We hadden ook mazzel met gedurende een week drie verschillende b&b bezoekers waarbij het vooral met de laatste twee stellen fantastisch klikte. We aten gezamenlijk, dronken heerlijk wat aan het zwembad en hadden vaak meer dan goede gesprekken. Samenvattend was het een weekje Bargemon dat zich kenmerkt door een lach en een traan en mooie nieuwe vriendschappen. Een vakantie kan niet beter zijn.
  We wensen jullie een pracht naseizoen toe en kijken er naar uit jullie weer te ontmoeten.

  Hartelijke groeten,

  Nimia en Hans

 • #27

  Hans en Kathy (zondag, 16 augustus 2020 16:23)

  Beste Wouter en Jozien !
  Wat hebben wij 10 heerlijke dagen gehad in jullie B&B! Jullie locatie is een paradijs met een prachtig zwembad , lekker ontbijt en zo een rustige omgeving . Jullie gastvrijheid en gezelligheid vind ik geen woorden voor , gewoon TOP. Wouter en Jozien wat zijn jullie een lief en attent koppel . ( word tijd Wouter dat je eens op u knieën gaat , haha ) . De handen van Jozien zijn fantastisch haar massage de dag na aankomst en dag voor vertrek hebben mij goed gedaan . Zeker een aanrader . Door de Corona hadden wij beslist om ter plaatse te blijven ( door mijn ziekte) . Niets was jullie teveel als we wat vroegen , droegen geen uurwerk maar elke dag wisten we a het is 17u , want dan werd er samen aan het zwembad een aperitiefje gedronken aangebonden door Wouter en Jozien . Hebben jullie dan ook twee keer aangebonden om de rol eens om te draaien en dat wij kookte voor jullie , want jullie bieden een maaltijd aan bij aankomst zodanig na een zware rit dat niet meer hoeft te gaan zoeken achter eten . Hebben eigenlijk een heerlijke week komen eten gehad met toffe mensen rond ons heen ! De laatste avond was jullie vis verrukkelijk lekker op uwe bbq ! Hele toffe mensen leren kennen bij jullie op de B&B . Deze mensen en jullie zitten in mijn hart !
  Bedankt Wouter en Jozien voor de 10 fantastische dagen . �

 • #26

  Heidi & Eric Klaudia & Ebi (vrijdag, 07 augustus 2020 15:44)

  Dear Wouter and Jozien,

  Thank you very much for your kind hospitality. As soon as we arrived at your place, we experienced a warm welcome in a beautiful, sunny and green Provence.

  The first evening, we had a lovely diner together with an open minded and positive conversation. It was great to notice that everyone got along together so well: the hosts Wouter and Jozien from Holland and us four guests: Ebi and Klaudia from Germany and Heidi and Eric from Belgium.

  We agreed to talk English as our general communication language and in between we used some French, German and Dutch words. Amazing how different cultures and languages do not make a difference in understanding and respecting eachother. What an example for our international world :;

  The next day, after our first visit in the surrounding aria, we drank an aperitif together and for the next fortnight this organically became our favourite part of the day: having a rosé at the swimming pool, talking about our daily experience/trip/walk/visit, about other beautiful places in the world and about smaller and bigger world issues. This lovely apero time at the pool resulted in two other shared dinners: an organic barbecue and an evening dinner in Bargemon. We also loved your birthday apéro time and we hope you will remember us by the birthday song “Think of me, think of me fondly when we’ve said goodbye…”

  During our stay, we took the time to visit the Provence, using your guidance (information dossier) to make shorter and longer walks around the surrounding villages: Bargemon, Claviers and Callas, to make trips to the sea shore: Saint Aygulf and Sainte Maxime, trips to the hinterland: Col du Belhomme, Gorges du Verdon, Silllans la cascade, l’ Abbay du Thoronet, Aiguine, Moustiers, Seillans, Bargème, to visit a vineyard, olive oil factory, painting gallery, shops with curiosities from the Provence, …

  It felt so liberating to come ‘home’ to Baoufreye after a walk or trip, undressing and enjoying naturism. It was the first time we experienced a naturist holiday and we really enjoyed the free feeling, the warmth of the sun on our skin and the freshness of the water in our nokini, enjoying meals in purity,… freedom in all its glory… an experience worth repeating…

  The combination of these lovely walks and visits in the Provence, relaxing time by the sea shore, naturism by the pool and in the gite/B&B alternated with cosy gatherings during apéro time made a wonderful vacation. Your hospitality, friendliness and warmth has been a lovely experience for us. We would like to come back one day.

  Kind regards,

  Klaudia & Ebi from Germany

  Heidi & Eric from Belgium

 • #25

  Rudy en Angelique (zaterdag, 04 juli 2020 09:59)

  Lieve Wouter en Jozien,

  Wat was het weer een fantastische week in jullie gite. In deze Corona tijd hebben jullie de gasten met respect voor de Corona-maatregelen benaderd maar toch het thuis gevoel kunnen behouden.
  De avonden aan het zwembad samen met de andere gasten waren super gezellig en ook het etentje met jullie en Martijn en Ellen was een heel gezellige en fijne afsluiting van onze vakantie.

  Jammer dat we je niet konden helpen om de code te kraken maar wellicht kunnen de andere gasten nog een poging wagen.

  Heel veel plezier en geluk met jullie komende bruiloft en we kijken er zeker naar uit om weer iets van jullie te horen.

  Veel liefs en geluk samen,

  Rudy en Angelique

 • #24

  Marc Cryns (woensdag, 04 december 2019 20:40)

  Prachtige week gerelaxed bij Jozien en Wouter,
  Genoten van het mooie weer, zwembad en de rust.....waarvoor dank,
  Groetjes,
  Marc en Marleen

 • #23

  Sonja en John (maandag, 30 september 2019 14:02)

  Aangename eerste kennismaking met naturisme in deze prachtige B&B.
  Fantastische gastheer en gastvrouw met veel informatie uit de buurt.
  We hebben hier een leuke week beleefd.

 • #22

  Marc en Marleen (donderdag, 26 september 2019 12:39)

  Voor het 2de jaar op rij hebben we jullie mooie gite en prachtig zwembad mogen gebruiken, "we LOVE it"!

 • #21

  Josie en Aloys (zondag, 08 september 2019 16:12)

  Wij hebben een TOP week gehad bij Wouter en Jozien. De locatie is een ‘paradijsje’ ; heerlijk zwembad, lekker ontbijtje elke ochtend, mooie omgeving ( en elke dag zon! Heerlijk!) maar vooral de enorme gastvrijheid en gezelligheid van Wouter en Jozien: wat een lief en attent stel, hartverwarmend! Dankzij jullie hadden wij een heerlijke week in de chambre d’hote. Tips voor de volgende gasten: volg de door Wouter uitgezette wandel- en autoroutes en natuurlijk zijn tips voor leuke plaatsen om te lunchen! Klopt helemaal, je hoeft het zelf niet meer uit te vinden, gewoon op Wouter vertrouwen . �

 • #20

  Wim en Ann (vrijdag, 02 augustus 2019 13:06)

  Wij kunnen enkel de onderstaande reacties bevestigen. Jozien en Wouter zijn uitermate gastvrij en behulpzaam. De massage van Jozien ontspant je volledig en zorgt er samen met de rust en de stilte rond het mooie zwembad voor dat het naakt vertoeven vanzelfsprekend en zalig is .

 • #19

  Claude en Nadine (zaterdag, 27 juli 2019 09:23)

  Onze week hier zit er op. We hebben genoten van het rustige en mooie verblijf evenals het heerlijke zwembad. Dankzij de beschrijvingen van Wouter hebben we dagtochten 3/4/5 volledig afgewerkt. Een combinatie van mooie natuur en gezellige dorpjes. Ook de lekkere gerechten die werden voorgeschoteld aan tafel konden we smaken. Chapeau voor jullie beiden. Ondanks het warme weer waren de nachten in de gite toch aangenaam. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

 • #18

  Rudy en Angelique (zondag, 21 juli 2019 11:11)

  Beste Jozien en Wouter,
  In de 25 jaar dat wij in zuid Frankrijk komen hebben wij nog niet zo’n vriendelijk en gastvrije gastheer en dame ontmoet. De verhalen en tips en kookkunst van beide zijn enorm te bewonderen.
  We hebben jullie vakantiehuis gevonden via het internet en waren benieuwd of het in het echt wel net zo’n droomplek was als volgens de beschrijving. Maar het heeft zelfs onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We hebben zowel in de gite als in het B & B een week gelogeerd en beide zijn geweldig om in te verblijven.
  Voor ons was het ook de eerste ervaring met het naturisme maar we voelden ons bij jullie vanaf de eerste dag zo op ons gemak dat het bijna als vanzelfsprekend was. Het verbreken van het record in het zwembad met een heerlijk glas wijn op de 1e dag was niet meteen de bedoeling maar wel heerlijk.
  Ook een aantal dagen op jullie planten en huis letten bij jullie afwezigheid was voor ons ook gewoon vanzelfsprekend en waarderen het ook dat jullie ons dat vertrouwen gaven.
  De omgeving van jullie vakantiehuis is prachtig, mooie gezellige dorpjes waar je heerlijk kunt eten en wellicht met de auto ook even de weg kunt kwijtraken maar alles goed bereikbaar voor een dag naar het strand, Monaco, Frejus of gewoon voor de wekelijkse boodschappen.
  Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar en misschien volgend jaar te combineren met een weekje Italië bv.
  Bedankt voor een geweldige vakantie en ervaring,
  Angelique en Rudy

 • #17

  Viktor & Lore (zaterdag, 06 juli 2019 15:26)

  Lieve Wouter en Jozien,

  Nogmaals bedankt voor de supergoeie ontvangst en de fantastische week. Het was zoals iedere keer weer zalig genieten!

  Ook bedankt voor het lekkere eerste avondmaal. Zalig om gewoon de voetjes onder tafel te kunnen steken na de lange rit.

  Geniet er nog van! Wij zullen vast en zeker ook nog lang nagenieten!

  Groetjes,
  Viktor & Lore

 • #16

  Albert (zaterdag, 29 juni 2019 13:07)

  Allons enfants de la patrie, le jour de départ est arrivé (malheureusement)

  Lieve mensen,
  Wat heb ik een heerlijke tijd in jullie gîte doorgebracht en dat, mede, dankzij jullie gastvrijheid, hartelijkheid en hulpvaardigheid. Een tijd die ik niet licht zal vergeten!
  Gastvrouw en gastheer met natuurtalent.
  Ik hoop dat jullie winkeltje goed blijft draaien, zodat jullie nog lang van je heerlijke Franse stek kunnen genieten.

  Albert Duynstee

 • #15

  Dionne (zondag, 19 mei 2019 16:47)

  al vroeg in het seizoen mocht ik enorm genieten van jullie prachtige locatie en jullie geweldige gastvrijheid....enorm flexibel in tijden en behoeftes mijnerzijds..
  fantastische ontspanningsmassage gehad van Jozien...kortom de korte break heeft mij bijzonder goed gedaan ..
  heel hartelijk dank daarvoor en graag tot een volgende keer.

  Dionne

 • #14

  Ian (zaterdag, 04 mei 2019 22:47)

  Wouter and Jozien thank you for a lovely few days at La Baou. I really appreciate your efforts to ensure that I was comfortable and had everything I needed. The house and gardens are very nice especially the heating swimming pool together with its solar heated shower. Swimming on a cool May morning with steam coming off the pool was fun and made even more enjoyable by being followed by breakfast in a sunny spot in the garden. Thanks also for the excellent restaurant recommendation and the even better table d’hote at Le Baou which, together with yourselves and your guests from the gite, was a very convivial evening.
  I look forward to visiting again.

 • #13

  Jos en Erna (vrijdag, 03 mei 2019 18:15)

  Beste Jozien en Wouter,
  We verbleven vroeg in het seizoen in jullie comfortabele en unieke gite. De natuur in de Provence stond op 't punt te ontwaken, de zon deed erg haar best om alles op te warmen. Een ideale plek om te ontspannen bij het prachtige, verwarmde (!) zwembad en om al een beetje bij te kleuren. De omgeving daagt uit te wandelen naar een van de omringende dorpjes en koffie te drinken op het plaatselijke terras ( en je inwoner van het dorp te wanen �), te fietsen ( voor de geoefende fietser �!) en dorpjes, stadjes en de côte d'Azur te verkennen, mooie plaatjes! ����⛵️⛲️��... Gite le Baou is een ontdekking. Jullie slagen erin om je welkom te voelen met vriendelijke aandacht en gezellige gesprekjes. En.... de aanrader is om aan te schuiven aan jullie table d'hote! Een plek om naar terug te komen. ��

 • #12

  Georges en Marie-Rose (maandag, 12 november 2018 12:54)

  Lieve Jozien en Wouter,
  Wat een ongelofelijk mooie plek hebben jullie in het liefelijke Bargemon. De rots (baou) overtreft echt alle verwachtingen. Ondanks het mindere weer hebben we genoten van de rust, de stilte en de prachtige natuur. Jullie zijn lieve, harteijke mensen en ontzettend gastvrij. Het was heel fijne om in jullie Gite te verblijven die echt alles heeft wat je nodig hebt.De tuin en het zwembad zijn echt de "kers op de taart". Bedankt en tot later mr en georges November 2018

 • #11

  Marleen en Marc (woensdag, 12 september 2018 20:33)

  Een weekje bij jullie is voorbij gevlogen, veel te kort :)
  De babbel met Wouter, de knedende handen van Jozien het was perfect, bedankt voor een fijne week en tot volgend jaar.

 • #10

  Martine & André (maandag, 27 augustus 2018 20:22)

  Vanaf 21 augustus 2018 hebben we 4 dagen bij Jozien & Wouter in de B&B doorgebracht.
  De verwachting die de website opriep klopte helemaal. J&W bleken buitengewoon gastvrij en deden er alles aan om ons een fijn verblijf te bezorgen. Naast de leuke gesprekken aan het zwembad beschikt Wouter over een schat aan informatie over de regio, zodat je leuke uitstapjes kunt maken. Een topper vonden wij de zaterdagmarkt in Fayence en de boottrip vanuit Ste. Maxime naar St. Tropez.
  Wellicht kan Wouter nog een hoofdstuk aan zijn informatieboek toevoegen over de fraaie wijnchateau's en proeverijen in de omgeving, want er zijn er genoeg.
  En ten slotte zijn de massages van Jozien van harte aan te bevelen.
  Santé....

 • #9

  Vivianne & Arthur (zaterdag, 04 augustus 2018 17:20)

  Om niet op een zwarte zaterdag te hoeven rijden, zijn we eerder naar Zuid Frankrijk gereden om daar 2 dagen in ‘B&B Le Baou’ in Bargemon te verblijven. Naast de uitstekende faciliteiten, werden we zeer gastvrij ontvangen en verzorgd door Wouter en Jozien. In de ochtend genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt om vervolgens in de middag aan het prachtige zwembad te liggen. Kortom, een geweldig begin van onze vakantie. Zeker voor herhaling vatbaar, dus graag tot een volgende keer.

 • #8

  jef & chris (maandag, 09 juli 2018 21:44)

  voor het 2 de jaar na mekaar hebben wij enorm genoten van jullie gastvrijheid, en de stilte en pracht van jullie gite, het is een zeer prachtige lokatie en de omgeving is schitterend zeker een aanrader
  jef & chris

 • #7

  Thea en Gertjan (woensdag, 04 juli 2018 12:40)

  Beste Josien en Wouter juni 2018.

  Allereerst bedankt voor de fijne ontvangst en gastvrijheid.
  We hebben genoten van jullie fijne huisje en de ruimte.
  Maar vooral de rust was voor ons fijn, het heeft ons erg goed gedaan.
  Jullie wil om het de gasten goed naar hun zin te maken is. jullie te prijzen.
  Wouter we hebben genoten van je humor, ook al heb je dit zelf niet in de gaten.

  Het contact met de B&B gasten heeft ons verblijf een positieve draai gegeven. We hebben dit als gezellig ervaren. Nu je onverwacht je green egg uitgeprobeerd hebt hopen wij dat jullie er nog veel plezier aan beleven.
  We hebben veel gebruik gemaakt van jullie blauwe info-map met o.a. een rit naar de Gorges du Verdon , een wandeling en St-Tropez. Dik voor elkaar.

  Josien en Wouter we hebben een fijne vakantie gehad en wensen jullie veel succes.
  De kans is groot dat we nog een keer terug komen.

  Thea en Gertjan.
 • #6

  Dick en Marja (dinsdag, 03 juli 2018 16:54)

  Weer terug in Nederland kijken wij terug op een heerlijke week bij jullie in de chambre d' hôte. Gezellige mensen, gastvrijheid, humor, Joziens kookkunst en bovenal de barbecue spanningen van Wouter. Niets mis mee hoor Wouter, wij hebben er erg van genoten. Hartelijk dank voor jullie gezelligheid.

 • #5

  Anneke & Leen (dinsdag, 26 juni 2018 16:08)

  Lieve Jozien en Wouter,
  Na een weekje kamperen kwamen wij bij jullie in een heerlijk oord. Het ontbrak ons in die oase van rust werkelijk aan niets. Zorgeloos brachten wij de week bij jullie door. Dank voor alle goede tips en 'de zorg op maat'! Wij hebben meer dan genoten. Graag tot ziens.

 • #4

  Annick en Tony (maandag, 18 juni 2018 16:58)

  Lieve Jozien en Wouter,
  we hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid, de gîte (alles aanwezig wat er nodig is) en het heerlijke zwembad. Niets is jullie te veel om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. We vergeten zeker niet de gezellige babbels tijdens de heerlijke table d'hôtes. Bedankt en hopelijk tot nog eens.

 • #3

  Theo en Yvonne Roos (donderdag, 07 juni 2018 22:52)

  Hallo Wouter en Jozien,

  In mei 2018 zijn we voor de 3e keer bij jullie op vakantie geweest. Het was een heerlijke vakantie. We hebben genoten van het zwembad , de rust, de heerlijke massage van Jozien en jullie gastvrijheid. Iedere ochtend lekker vers brood bij het bakkertje in Bargemon en weer heerlijk gegeten bij restaurant la Campana. Voor volgend jaar weer geboekt.

  Hartelijke groet van Theo en Yvonne