Le Baou - appartement/chambre d'hôtes Renoir

De chambre d'hôtes  (of: B&B) is gevestigd in een separaat gedeelte van villa 'le Baou', het huis van jullie gastvrouw en gastheer Jozien en Wouter. Het appartement is totaal van de rest van het woonhuis afgescheiden, en heeft een eigen ingang,  hal, toilet, badkamer, en slaapvertrek.  Voorts is er de beschikking over ruime keukenfaciliteiten.  Met een vloeroppervlak van circa 50 vierkante meter beschik je over meer dan genoeg ruimte.


Entree

De chambre d'hôtes ligt op de begane grond, en heeft een eigen toegangsdeur. Er is een eigen, voor gasten gereserveerde parkeerplek.


HalBij binnenkomst sta je in de hal. Daar vind  je een comfortabel zitje, en de deur naar het toilet. En ook de verbindingsgang naar de bad- en de slaapkamer, alsook de doorgang naar de keuken.


Slaapkamer

De slaapkamer is voorzien van twee bedden (200 x 80 cm) die naar keuze als één groot bed of afzonderlijk kunnen worden opgedekt. Er is tv met o.a. alle Nederlandse en diverse Vlaamse zenders.


Badkamer


De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een ligbad, en een afzonderlijke douche. 


Keuken

Vooral voor onze  gasten die een wat langer verblijf, van bijvoorbeeld één of twee weken, in de chambre d'hôtes boeken, is het fijn om, wanneer zij dat willen,  zelf een maaltijd te kunnen bereiden.  De chambre d'hôtes beschikt over een eigen keuken (met o.a. koelkast, tweepits inductiekookplaat en combimagnetron) zodat je op elk moment van de dag iets te eten kunt maken, en gekoelde of warme dranken bij de hand hebt. Natuurlijk verliezen wij niet uit het oog dat in de term  'B&B' de tweede 'B' staat voor 'breakfast':  met plezier zullen wij - jullie gastheer en gastvrouw - dagelijks een heerlijk vers ontbijt verzorgen.