Le Baou -  gîte 'Courbet'De geheel vrijstaande gîte heeft, verdeeld over zijn twee verdiepingen, een woonoppervlak van 70 vierkante meter. Het vakantiehuis is gezellig ingericht en van alle comfort voorzien. De gîte kan ten hoogste vier personen herbergen, want beide verdiepingen beschikken over slaapplaats voor twee personen. Hierbij past de vermelding dat deze ruimtes door een open trap tussen de etages (en dus niet door een deur) van elkaar gescheiden zijn. De bedden staan bij aankomst opgedekt klaar en natuurlijk is  ook voor hand- en theedoeken gezorgd. Bij de gîte horen een eigen parkeerplaats, entree, terrassen, en tuingedeelte. Alleen het gebruik van het via een kort bospad bereikbare zwembad en de voorzieningen daaromheen wordt gedeeld met de gasten die in de andere gîte of in de B&B verblijven. Bovenverdieping


In deze lichte en sfeervolle ruimte is een met stijlvol meubilair ingerichte living gecreëerd. Tevens biedt deze bovenste woonlaag plaats aan twee (90 x 200) bedden. Op de tv zijn via een satellietontvanger  vrijwel alle Nederlandstalige zenders te ontvangen. 


Trap


De verbinding tussen beide etages van de gîte wordt gevormd door een trap, met onderaan een kleine hal.


Benedenverdieping


De aangenaam koele onderste woonlaag is, net als de bovenste verdieping, voorzien van twee comfortabele bedden (90 x 200). Voorts is er een eethoek, en een ruime open keuken. Ook de badkamer bevindt zich op deze benedenetage. Openslaande deuren geven toegang tot een ruim terras, en tot de tuin. 


Keuken

 In de zeer complete keuken vind je o.a. een koelkast met vriesgedeelte, een vierpits inductiekookplaat, een combi-magnetron, een vaatwasser, en een wasmachine. 


Badkamer

De badkamer biedt plaats aan een douche, een wastafel, en een toilet.TerrasJe zult vast heel wat ontbijt-, lunch-, of avonduurtjes op het terras doorbrengen, met zicht op een eigen, langgerekt tuingedeelte. Afhankelijk van het jaargetijde, en van je voorkeur, kies je voor een plek in de zon, of juist in de schaduw. Een natuurstenen muur vormt de scheiding ten opzichte van het iets hoger gelegen terrein, waar dichtbij, en in een paar stappen bereikbaar, het zwembad ligt.